Legge gulv oslo

Skal du legge gulv i Oslo og vet ikke hvor du skal starte, eller hvem du skal velge til jobben?

Tregulvet / parketten er husets største og viktigste møbel. Man investerer gjerne mye i et nytt gulv som skal vare i mange år. Det er derfor viktig å bruke litt tid på å finne et selskap som er kvalifisert til jobben.

Å legge tregulv og parkett ser kanskje ikke avansert ut, men det er faktisk et eget fag.

I hovedstaden, Oslo er det mange selskaper som tilbyr gulvleggings tjenester. Men er alle kvalifiserte gulvleggere?

Vi blir ofte kontaktet av kunder som har engasjert ‘’gulvleggere’’ til å legge nye tregulvet i sitt hjem, og resultatet har dessverre vært katastrofalt. Vi har derfor lagd en sjekkliste for deg som skal legge gulv i Oslo og prøver å finne riktig gulvlegger.

 

Spesialist:

Mange byggefirmaer tilbyr gulvleggings tjenester som en tilleggstjeneste. Vi opplever at slike selskaper er sjeldent spesialister eller kvalifiserte gulvleggere. Skal du velge en rørlegger til å stoppe lekkasjen fra vasken på kjøkkenet, så kontakter du en kvalifisert og sertifisert rørlegger. Samme konsept gjelder det å legge gulv, du bør se etter selskaper som spesialiserer seg på å legge gulv.

Referanser:

Når du skal velge et selskap for å legge nye tregulvet i ditt hjem så er en av de viktigste punktene å velge et selskap som har flere referanser å vise til, og referanser for montering av forskjellige tregulv og parkett.

Erfaring:

De forskjellige produsentene av tregulv og parkett produserer gulvet med forskjellig klikksystem / not og fjær. For å ta frem et eksempel så har vi flere ganger blitt kontaktet av kunder for å se om vi kan reparere parkett fra produsenten Kährs der endeskjøtene sklir fra hverandre. Kährs har eget patentert klikksystem i endeskjøtene. Har man ikke erfaring med montering av parkett fra akkurat denne produsenten så kan man risikere å montere hele parketten ferdig uten å legge merke til at man må skyve låsemekanismen i endeskjøtene innpå plass for at klikken skal være låst og stabilt. Det fører da til at endeskjøtene sklir fra hverandre etter kort tid. Eneste løsningen i dette tilfellet er å ta opp parketten i hele rommet, og montere nytt parkett.

 

Følger du denne listen, og selskapet du velger sjekker av på alle overnevnte punkter så kan du stole på at du får en tjeneste som er verdt investeringen.

Vi i Elegante Gulv AS har mange års erfaring innen montering, sliping og behandling av tregulv og parkett. I løpet av de årene vi har drevet har vi montert parkett og tregulv fra de aller fleste kjente produsentene, og vi stiller med gode referanser. Vi er derfor stolte av å kalle oss for spesialister i faget, og er en av de få spesialistene i Oslo innen legging, sliping og behandling av gulv, tregulv og parkett.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende tilbud og befaring.